Selecteer een pagina

ervaringen en referenties

ERVARINGEN

Ikwilvanmijnwoningaf.nl biedt u het beste en het snelste verkoopproces voor uw woning. Wij realiseren ons dat de verkoop van uw huis een grote zorg is. Zo’n proces kan lang, duur en erg stressvol zijn. Wij nemen die zorg graag bij u weg. Hoe we dat doen? Heel simpel, wij kopen uw huis!

Betrouwbaar en snel

ervaringenZo, zijn wij betrouwbaar? Dat zou ik mijzelf ook afvragen voordat ik mijn huis ga aanbieden bij een huizenkoper of huizen opkoper. Het zal een belangrijke zorg voor u zijn. Maar natuurlijk zijn wij betrouwbaar, want we beseffen ook dat onbetrouwbare bedrijven dit ook zullen zeggen.

Immers, het zal een belangrijke zorg voor u zijn. Wij zijn actief in vastgoed sinds 2002. Dat kan alleen indien je je handelwijze op een correcte wijze uitvoert. Daarnaast kiezen wij namelijk voor een persoonlijke benadering naar onze klanten toe. Want we gaan graag op een rustige  en ongedwongen wijze met u in gesprek. Komen we tot overeenstemming dan worden alle gemaakte afspraken in een koopovereenkomst vastgelegd. Daarna zorgt de notaris voor verdere afhandeling van de verkoop.

Kortom, om klantervaringen kracht bij te zetten vragen wij aan klanten hun ervaring met anderen te delen. Op Google bestaat de mogelijkheid om uw referenties en ervaringen te schrijven over bedrijven, deze ervaringen worden door Google zelf gecontroleerd op “echtheid” en kunnen dus niet gemanipuleerd worden door de eigenaar van dat bedrijf.

Benieuwd naar de waarde van uw huis? Laat ons vrijblijvend een
bod uitbrengen.

eRVARINGEN VAN KLANTEN

Al deze mensen en hun reviews bestaan echt en hebben met ons gewerkt. Want zij willen hun ervaring graag met u delen.

“Alles is naar wens verlopen en ze komen alle afspraken na. Ik kan het dus iedereen aanraden om met ze in zee te gaan. Zeer tevreden!”

Tanja Zelis

Verkoper, Eikenlaan Geleen

“Fijn dat we onze woning snel konden verkopen. Leon doet wat hij zegt. Alles is perfect verlopen. Daarom bedankt voor de goede zorg!”.

F. de Laat

Verkoper, Eindhovenseweg Valkenswaard

“Meteen een prettige en goede indruk van Leon. Hij komt rustig, betrouwbaar en deskundig over, daarmee niet opdringerig of wat dan ook. Dankjewel Leon

Mevrouw Mathon

Verkoper, Bijsterveldenlaan Tilburg

“Van Leon ontvingen we een goed bod en waren het snel onderling eens. Daarna een correcte afwikkeling en zeer tevreden met de opbrengst.”

Familie van Dam

Verkoper, Ampèrestraat Eindhoven