Hoe werkt het?

WERKWIJZE VAN IKWILVANMIJNWONINGAF.NL

Beste relatie,

Het verkopen van een huis brengt normaal gesproken veel onzekerheden met zich mee. U wordt geconfronteerd met veel stress en onzekerheid. Heb ik straks dubbele woonlasten? Moet ik successierechten gaan betalen over de erfenis? Hoelang duurt het nog voordat mijn huis verkocht is? En hoe hoog wordt dan de uiteindelijke verkoopprijs? ikwilvanmijnwoningaf.nl neemt uw onzekerheden weg zodat u verder kunt met uw leven. Zo werkt het opkopen van uw woning: 

1. Neem contact met ons op. Ga naar ons aanvraag formulier en vul deze zo uitgebreid mogelijk in. Want hoe meer gegevens wij over uw woning ontvangen, hoe nauwkeuriger wij u kunnen informeren of wij u verder kunnen helpen. Uw aanvraag wordt vertrouwelijk en kosteloos in behandeling genomen.

2. Wij beoordelen en overwegen of uw woning in aanmerking komt voor aankoop door ons. Doorgaans ontvangt u binnen 24 uur bericht van ons. Ook indien er geen interesse is ontvangt u hiervan bericht.

3. Als uw woning voor ons interessant is nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Een makelaar van ikwilvanmijnwoningaf.nl komt persoonlijk bij u langs voor de woningopname. U heeft de gelegenheid om vragen te stellen en uw wensen en voorkeuren te bespreken. Wij berekenen wat wij voor uw woning over hebben. Direct ter plaatse of binnen enkele dagen ontvangt u ons een bod (definitief voorstel).

4. Zodra er overeenstemming is bereikt met u over de prijs, datum van oplevering en aanvullende voorwaarden, is uw woning definitief verkocht! Het is nu van belang dat de verkoop zo snel mogelijk schriftelijk bekrachtigd wordt. Daarom stellen wij z.s.m. een koopovereenkomst op. We zien er op toe dat deze zo snel mogelijk wordt ondertekend waarna wij een exemplaar doorsturen naar de notaris.

5. Via de notaris ontvangt u de afgesproken prijs minus (indien van toepassing) uw hypotheekbedrag in handen. Zo snel kan het gaan!


ikwilvanmijn
woningaf.nl is 
dé makelaar die zelf uw woning koopt! Uw huis verkopen aan ons betekent voor u direct en 100% verkoopzekerheid. De verkoop van uw huis tegen een gegarandeerde verkoopprijs kan dus binnen zeer korte tijd geregeld zijn. 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Wij helpen u graag verder