WIJ KOPEN UW HUIS

HUIS IN HEERLEN VERKOPEN

Ikwilvanmijnwoningaf.nl biedt u het beste en het snelste verkoopproces voor uw woning. Wij realiseren ons dat de verkoop van uw huis een grote zorg is. Zo’n proces kan lang, duur en erg stressvol zijn. Wij nemen die zorg graag bij u weg. Hoe we dat doen? Heel simpel, wij kopen uw huis!

ONTVANG GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN BOD

Hoe werkt het

1. AANVRAAGFORMULIER
Vul de gegevens van de te verkopen woning in op ons aanvraagformulier.
Doe direct online een aanvraag!

2. ONZE BEOORDELING
Wij beoordelen en overwegen of uw woning in aanmerking komt voor directe aankoop door ons.

3. GRATIS VOORSTEL
Binnen 24 uur weten wij of we uw woning willen kopen. Als wij na bezichtiging nog interesse hebben ontvangt u van ons een gratis voorstel over de verkoop van uw huis. 

Contactgegevens

Ikwilvanmijnwoningaf.nl
Merendreef 2
5553 CD Valkenswaard

Bereikbaarheid
7 dagen per week van 08.00 tot 22.00 uur.

Mobiel 06-55560705
Telefoon 040-2441706
E-mail info@ikwilvanmijnwoningaf.nl

KVK 17122894

GRATIS BOD OP UW HUIS IN HEERLEN

Gratis en vrijblijvend weten wat wij voor je huis geven? Vraag NU een gratis bod aan!

Uw huis verkopen in Heerlen aan ikwilvanmijnwoningaf.nl

Huis in Heerlen verkopenLet goed op voordat u uw huis in Heerlen wilt verkopen. Ikwilvanmijnwoningaf.nl is namelijk gespecialiseerd in het (op)kopen van woningen. ten eerste kunt u rechtstreeks aan ons uw huis verkopen. ten tweede dus zonder taxatie- of makelaarskosten. Want zo bespaart u duizenden Euro’s aan courtage. Voor u echter een zorg minder, u kunt zich richten op de volgende stap in uw leven!

Vul nu ons contactformulier in, want bij interesse ontvangt u van Ikwilvanmijnwoningaf.nl binnen 24 uur een bod op uw woning! Alle afspraken worden notarieel vastgelegd en u bepaalt wanneer de overdracht is bij de notaris. Kortom, dé snelste manier om uw huis te verkopen!

Ruim 20 jaar ervaring

De oprichter van Ikwilvanmijnwoningaf.nl heeft ruim ruim 20 jaar met het opkopen van particuliere woningen. Evenzeer uw huis verkopen in Oirsbeek, Hoensbroek, Brunssum, Heerlen, maar zo ook in andere plaatsen in Limburg behoort tot de mogelijkheden. Wij kopen woningen aan zonder ontbindende voorwaarden en nemen deze af op de dag dat de verkoper wenst.

Ma t/m Zo 09.00 tot 22.00 uur

Waarom uw huis in Heerlen verkopen aan ikwilvanmijnwoningaf.nl

huis in Heerlen verkopenOmdat wij al jaren gespecialiseerd zijn in het direct (op)kopen van woningen. Daarnaast biedt Ikwilvanmijnwoningaf.nl klanten een unieke oplossing bij het verkopen van hun huis. Hoe wij dit doen? Heel simpel, wij kopen zelf!

Er is namelijk nog een rede, wij zijn een professionele makelaar met verstand van vastgoed en gevoel voor mensen. Een persoonlijke makelaardij waar u als klant voorop staat. Want dat zijn in het kort de belangrijkste kenmerken van ikwilvanmijnwoningaf.nl, hét makelaarskantoor dat uw huis in Heerlen koopt! Vroeger ging de verkoop van uw huis heel anders, nu is er ikwilvanmijnwoningaf.nl

Dus nodig ons uit voor een vrijblijvende bezichtiging. Maar ook en vooral om te ervaren hoe prettig het is om uw huis in Heerlen direct en zonder zorgen te verkopen.

Wat is de snelste manier om uw huis in Heerlen te verkopen?

Ten eerste is het antwoord snel uw huis verkopen aan ikwilvanmijnwoningaf.nl. Want u kunt uw huis verkopen, gratis en binnen 24 uur! “Huis in Heerlen verkopen” en “huis in Limburg verkopen” zijn niet voor niets zoekwoorden waar we hoog mee in de zoekresultaten willen staan. Wilt u ook zekerheid? Afhankelijk van onze makelaar en de tijd, kunt u misschien uw huis vandaag verkopen! Want huizen kopen in Limburg is onze specialiteit en dat maken we waar. Ten tweede, indien wij interesse hebben in uw woning kan uw huis dus binnen 24 uur verkocht zijn.

Samengevat willen wij uw woning graag zien, want alleen dan kan onze makelaar de woning onderwerpen aan een taxatie. Echter deze taxatie is geheel gratis, vrijblijvend én duurt slechts een uur. Kortom, gebaseerd op de uitkomsten van de bezichtiging doen we u een vrijblijvend bod. Maar doen wij altijd een bod? Neen, indien wij geen interesse hebben ontvangt u geen bod. 

Wilt u van uw huis af in Heerlen? Neem dan nu contact op.

Huis in Heerlen verkopenDe aanpak van ikwilvanmijnwoningaf.nl is anders dan dat u van een traditionele makelaar gewend bent. Hoe doen wij het? Heel simpel… Iemand die zijn huis met zekerheid wilt verkopen neemt contact met ons op. Wij bereiden ons voor en komen de woning bezichtigen. Veelal ter plaatse brengen wij een bod uit op de woning, waarbij rekening gehouden wordt met uw wensen. Want gaat u akkoord, dan regelen wij alle zaken. Alle kosten nemen wij voor onze rekening. Er zijn dus geen ‘onverwachte’ kosten achteraf; het netto bedrag van de verkoop ontvangt u snel in handen.

Kortom, ikwilvanmijnwoningaf.nl maakt het u makkelijk. Wilt u ook uw huis in Heerlen verkopen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Ook als u nog wat langer in de woning wilt blijven wonen, terwijl u de woning aan ons heeft verkocht. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Review

“Wij hadden onze ouderlijke woning verhuurd aan studenten. Mijn zussen gingen er regelmatig poetsen. Maar op een gegeven moment waren we het gezeur van de huurders meer dan zat. Via internet kwamen we in contact met Ikwilvanmijnwoningaf.nl. We ontvingen een goed bod en waren het snel over de prijs eens. Correcte afwikkeling en zeer tevreden met de opbrengst.”

Fam. van Dam

Verkoper Ampèrestraat Eindhoven

Wij bellen u graag terug!

💰 Het beste bod
💶 Geen bijkomende kosten
🤝 Notariële afwikkeling
🚚 Wij ruimen de inboedel op
😉 Geen verkoopstress
🕢 Flexibele oplevering