Selecteer een pagina

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod

Hoe werkt het

1. AANVRAAGFORMULIER
Vul de gegevens van de te verkopen woning in op
het aanvraagformulier.

Doe direct online een aanvraag!

2. ONZE BEOORDELING
Wij beoordelen en overwegen of uw woning in aanmerking komt voor directe aankoop door ons.

3. GRATIS VOORSTEL
Binnen 24 uur weten we of wij uw woning willen kopen. Wanneer wij na bezichtiging nog interesse hebben ontvangt u van ons een definitief bod. 

Contactgegevens

Ikwilvanmijnwoningaf.nl
Merendreef 2
5553 CD Valkenswaard

Bereikbaarheid
7 dagen per week van 09.00 tot 19.00 uur.

Mobiel 06-55560705
Telefoon 040-2441706
E-mail info@ikwilvanmijnwoningaf.nl

KVK 17122894

HUIS IN TILBURG VERKOPEN?

Gratis en vrijblijvend weten wat wij voor je huis geven? Aan ons is uw huis zo verkocht!

Uw huis in Tilburg verkopen aan ikwilvanmijnwoningaf.nl

Aangezien dat u uw huis in Tilburg wilt gaan verkopen, let dan even op! Ikwilvanmijnwoningaf.nl is gespecialiseerd in het (op)kopen van huizen in Tilburg. U kunt dus rechtstreeks aan ons uw huis verkopen. Dus zonder taxatie- of makelaarskosten. Want alleen zo bespaart u duizenden Euro’s aan courtage. Al met al voor u een hele zorg minder, u kunt zich richten op de volgende stap in uw leven!

Vul nu ons contactformulier in, want bij interesse ontvangt u van Ikwilvanmijnwoningaf.nl binnen 24 uur een bod op uw huis in Tilbrug! Alle afspraken worden notarieel vastgelegd en u bepaalt dus wanneer de overdracht is bij de notaris. Kortom, dé snelste manier om uw huis te verkopen!

Ma t/m Za 09.00 tot 19.00 uur

Verkoop uw huis in Tilburg aan ikwilvanmijnwoningaf.nl

huis in Tilburg verkopenOmdat wij al jaren gespecialiseerd zijn in het direct (op)kopen van woningen. Daardoor biedt Ikwilvanmijnwoningaf.nl klanten een unieke oplossing bij het verkopen van hun huis. Hoe wij dit doen? Heel simpel dus, wij kopen zelf!

Maar er is namelijk nog een rede, wij zijn een persoonlijke makelaardij waar u als klant altijd voorop staat. Want dat zijn in het kort de belangrijkste kenmerken van ikwilvanmijnwoningaf.nl, hét makelaarskantoor dat uw huis in Tilburg koopt! Vroeger ging de verkoop anders, maar nu is er ikwilvanmijnwoningaf.nl

Indien ook u uw huis in Tilburg wilt verkopen? Nodig ons uit voor een vrijblijvende bezichtiging. Maar ook en vooral om te ervaren hoe prettig het dus is om uw huis in Tilburg direct en zonder zorgen te verkopen.

Review

“Wij hadden onze ouderlijke woning verhuurd aan studenten. Mijn zussen gingen er regelmatig poetsen. Maar op een gegeven moment waren we het gezeur van de huurders toch meer dan zat. Via internet kwamen we in contact met Ikwilvanmijnwoningaf.nl. We ontvingen een goed bod en waren het snel over de prijs eens. Correcte afwikkeling en bovendien zeer tevreden met de opbrengst.”

Fam. van Dam

Verkoper Ampèrestraat Eindhoven

De snelste manier om uw huis in Tilburg te verkopen?

huis in Tilburg verkopenTen eerste is het antwoord snel uw huis verkopen aan Ikwilvanmijnwoningaf.nl. Want u kunt uw huis met zekerheid verkopen, gratis en binnen 24 uur! “wij kopen huizen” en “huis in Tilburg verkopen” zijn niet voor niets zoekwoorden waar we hoog mee in de zoekresultaten willen staan. Wilt u ook direct zekerheid? Maak toch snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Afhankelijk van onze makelaar en de tijd, kunt u misschien uw huis vandaag verkopen! Want huizen kopen in Tilburg is onze specialiteit en dat maken we waar. Ten tweede, indien wij interesse hebben in uw huis kan uw huis dus binnen 24 uur verkocht zijn. Dus zonder makelaarskosten, zonder stress en onzekerheid.

Samengevat willen wij uw huis graag zien, want alleen dan kan onze makelaar de woning onderwerpen aan een inspectie. Echter deze inspectie is geheel gratis, vrijblijvend én duurt slechts een uur. Kortom, gebaseerd op de uitkomsten van de inspectie doen we u een vrijblijvend bod. Maar doen wij altijd een bod? Neen, indien wij geen interesse hebben ontvangt u geen bod. Vervolgens kunt u uw huis direct verkopen als ons bod u bevalt.

Neem nu contact op om uw huis in Tilburg te verkopen.

huis in Tilburg verkopen

Mocht u echter vrijblijvend meer informatie wensen over de mogelijkheden met betrekking tot de verkoop van uw huis in Tilburg? Want dat kan.  U kunt dus telefonisch contact opnemen. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen. De keuze is aan u. Wij helpen u graag verder, discreet eerlijk en vertrouwd. Kortom, wil u direct en zonder kosten, tijd en zonder stress uw huis in Tilburg verkopen? Kies dan dus voor Ikwilvanmijnwoningaf.nl

Ma t/m Za 09.00 tot 19.00 uur

Wij bellen u graag terug!

💰  Het beste bod
💶 Geen bijkomende kosten
🤝 Notariële afwikkeling
🚚 Wij ruimen de inboedel op
😉 Geen verkoopstress
🕢 Flexibele oplevering