Villastraat

3112 TC Schiedam


€ 145.000 k.k
.

Omschrijving

De plek, de centrale ligging van het huis en de karakteristieke uitstraling maken deze woning aan de Villastraat uniek.

Nabij het centrum van Schiedam bieden wij u deze karakteristieke eengezinswoning te koop aan. Een unieke kans want deze woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, een dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde. Maar ook de prachtige stenen voorgevel met fraaie kunststof voordeur zijn absoluut een lust voor het oog. De woning heeft een sfeervolle keuken en een ruime badkamer met douche, ligbad en een vaste wastafel. Er is een knusse afgesloten binnenplaats voorzien van deels bestrating, en wat groen.

Alle voorzieningen zoals de winkels, theater, bioscoop en het NS Station Schiedam zijn in de nabijheid gelegen.

De perfecte centrale ligging van dit woonhuis is een absolute pré. Het historische centrum van Schiedam, diverse winkels, scholen en het intercitystation zijn allemaal op loopafstand. Bovendien staat u na 15 minuten autorijden al in het centrum van Rotterdam. De uitvalswegen A13, A20 of A4 rijdt u al binnen enkele minuten op vanaf dit woonhuis.

INDELING:

Begane grond:
Entree, hal met binnendeur. Toegang tot de bovenverdieping en de woonkamer. Woonkamer met veel lichtinval doordat deze is voorzien is van twee grote ramen aan de voorzijde, een verhoogd zitgedeelte en een laminaat vloer. Ruime binnenberging met CV opstelling. De woning beschikt over een eigen CV combiketel uit 2010.

De keuken is aan de achterzijde gelegen met een ideale opstelling om de woning ruimtelijk te houden. De keuken is voorzien van een tegelvloer. Gasfornuis, aanrechtblad met tegelwand, kastjes, mengkraan en  spoelbak. Aansluitend aan de keuken bevindt zich het toilet. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin cq binnenplaats met tuinschuur. 

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot een ruime badkamer en een grote slaapkamer. Hier is ook de toegang naar de vliering. De grote slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. Met veel lichtinval door de grote kunststof draai-kiep raampartijen in het dakkapel. Voorheen bestond de eerste verdieping uit 3 slaapkamers.

De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, wasmachine- en droger aansluiting. Deels betegeld en voorzien van douche, vaste wastafel en een ligbad. In de periode 2003 is hier een groot dakkapel met kunststof kozijnen gerealiseerd. Eveneens met veel lichtinval.

Tuin:
De omheinde achtertuin cq binnenplaats is deels bestraat. Doordat de buitenruimte geheel omheind is draagt dit bij aan extra comfort en veiligheid. Tevens is er toegang tot de berging.

 BIJZONDERHEDEN:

• Bouwjaar ca. 1898
• Prachtige voorgevel
• Dakkapellen aan beide zijde
• Zeer gunstige centrale ligging
• Gelegen op 61 m2 eigen grond
• Geheel voorzien van dubbele beglazing
• Grotendeels v.v. van kunststof kozijnen met hr ++ glas
• Verwarming en warm water middels c.v. combiketel (uit 2010, eigendom)
• In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen
• In de koopakte zal een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen.

Belangrijke informatie:

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment om teleurstellingen en schade te voorkomen.

Verkoper maakt het uitdrukkelijke voorbehoud dat een koop niet eerder tot stand komt, dan na ontvangst van een wederzijdse rechtsgeldig ondertekende en door ons kantoor opgestelde koopovereenkomst. Tot het moment dat de koopovereenkomst door verkoper en (kandidaat)koper is ondertekent, is verkoper en/of diens makelaar volledig vrij in handelen.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedragen van 10% van de koopsom.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woning informatie.

Details

Soort woonhuis Tussenwoning

Bouwjaar 1898

Woonoppervlakte 69 m2

Perceeloppervlakte 61 m2

Aantal kamers 2

Aantal slaapkamers 1

Aantal woonlagen  2

Aantal badkamers 1

Verwarming CV combiketel 2010

Berging Ja

Tuin Ja

Balkon Nee

Neem contact op met dé makelaar

14 + 5 =