Waarom nu je beleggingspand studentenhuis verkopen?

Nederland – Steeds vaker worden eigenaren van beleggingspanden benaderd met de vraag van een belegger, met de vraag of ze voornemens zijn om hun beleggingspand of studentenhuis te verkopen. Maar waarom zou je een verhuurde woning of een goed verhuurd beleggingspand met een goed vastgoed rendement nu verkopen? Graag noemen we u toch de voordelen voor verkoop van uw pand aan Rendement Vastgoed voor u op.

Een stille verkoop vs. tientallen beleggingspanden websites
Veel beleggers zijn eigenlijk (kleine) ondernemers die het geweldig vinden om veel reacties te krijgen op een aangeboden beleggingspand. Maar van de andere kant is dit het schrikbeeld voor de huurder die in het te verkopen object woonachtig is. Vaak denken ze (onterecht) dat ze bij verkoop het pand moeten verlaten. Een ervaren belegger en investeer zoals Rendement Vastgoed gaat niet zomaar aanbellen bij het studentenhuis maar behandeld een aanvraag uiterst discreet. Uw huurders raken hierdoor niet van slag.

Verkoop van een verhuurd studentenhuis of beleggingspand verstandig of onverstandig?
Regeren is vooruitzien, dat geldt ook voor het beleggen in vastgoed. Wanneer is de tijd rijp om een pand te verkopen en wanneer doe je er goed aan om de verkoop in te zetten? De rente gaat omhoog en er worden nu al onvoorstelbaar veel nieuwe woningen bijgebouwd. Als het aanbod toeneemt dalen de prijzen, dat is altijd al zo geweest. En omdat veel verhuurde woningen en beleggingspanden bij de meeste vastgoed eigenaren in Box 3 geparkeerd zijn, en het fiscale box 3 stelsel binnen enkele jaren helemaal op de schop gaat, is het nu al de moeite waard om alvast over de verkoop van uw verhuurde woning – beleggingspand na te denken.

Slechte huurders of achterstallig onderhoud is voor Rendement Vastgoed geen probleem
We zien vaak achterstallig onderhoud bij verhuurde woningen en studentenhuizen. Ook komt het voor dat een studentenhuis niet (meer) beschikt over de benodigde vergunningen die vanuit de gemeente wordt gesteld. Of slechte huurders die er een rotzooitje van maken. Het komt allemaal voor in de dagelijkse praktijk van Rendement Vastgoed. Maar dat is geen enkel probleem, want ‘wij kopen alles’ zeggen ze bij Rendement Vastgoed.

Hoe werken de opkopers van Rendement Vastgoed?
Opkopers van studentenhuizen en beleggingspanden maken het u zo gemakkelijk mogelijk. Ze willen allereerst weten welk studentenhuis of beleggingspand u bij hen wil aanbieden, dus het is belangrijk om te delen wat het adres is. Tevens dient u er uw contactgegevens achter te laten. Ook kunt u telefonisch contact met ze opnemen om het vastgoed met hen te bespreken zodat er snel een afspraak gemaakt kant worden. Zoekt liever uw een opkoper voor uw huis? Dat kan natuurlijk ook, daarvoor gaat u naar ikwilvanmijnwoningaf.nl 

Contact met opkopers van Rendementvastgoed.nl
Benieuwd wat de opkopers van RendementVastgoed.nl bieden voor uw verhuurde woning, verhuurde studio, appartement of studentenhuis? Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ze op. U kunt contact opnemen via info@rendementvastgoed.nl of bel direct 040 – 244 17 06. Een voordeel van Rendementvastgoed.nl is dat men zonder ontbindende voorwaarden koopt, en bovendien alle noodzakelijke kosten zoals notariskosten voor haar rekening neemt.