Selecteer een pagina

Zonder makelaar, direct verkocht!

UW WONING IN LIMBURG VERKOPEN

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod

Hoe werkt het

1. AANVRAAGFORMULIER
Vul de gegevens van de te verkopen woning in op
het aanvraagformulier.

Doe direct online een aanvraag!

2. ONZE BEOORDELING
Wij beoordelen en overwegen of uw woning in aanmerking komt voor directe aankoop door ons.

3. GRATIS VOORSTEL
Binnen 24 uur weten we of wij uw woning willen kopen. Wanneer wij na bezichtiging nog interesse hebben ontvangt u van ons een definitief bod. 

Contactgegevens

Ikwilvanmijnwoningaf.nl
Merendreef 2
5553 CD Valkenswaard

Bereikbaarheid
7 dagen per week van 09.00 tot 19.00 uur.

Mobiel 06-55560705
Telefoon 040-2441706
E-mail info@ikwilvanmijnwoningaf.nl

KVK 17122894

WONING IN LIMBURG VERKOPEN?

Gratis en vrijblijvend weten wat wij voor je huis geven? Aan ons is uw huis zo verkocht!

Uw woning in Limburg verkopen aan ikwilvanmijnwoningaf.nl

Aangezien dat u uw huis in Limburg wilt gaan verkopen, let dan even op! Ikwilvanmijnwoningaf.nl is gespecialiseerd in het (op)kopen van woningen in Limburg. U kunt dus rechtstreeks aan ons uw huis verkopen. Dus zonder taxatie- of makelaarskosten. Want zo bespaart u duizenden Euro’s aan courtage. Al met al voor u een zorg minder, u kunt zich richten op de volgende stap in uw leven!

Vul nu ons contactformulier in, want bij interesse ontvangt u van Ikwilvanmijnwoningaf.nl binnen 24 uur een bod op uw woning! Alle afspraken worden notarieel vastgelegd en u bepaalt dus wanneer de overdracht is bij de notaris. Kortom, dé snelste manier om uw huis te verkopen!

Ma t/m Za 09.00 tot 19.00 uur

Verkoop uw woning in Limburg aan ikwilvanmijnwoningaf.nl

woning in Limburg verkopenOmdat wij al jaren gespecialiseerd zijn in het direct (op)kopen van woningen. Daardoor biedt Ikwilvanmijnwoningaf.nl klanten een unieke oplossing bij het verkopen van hun huis. Hoe wij dit doen? Heel simpel dus, wij kopen zelf!

Maar er is namelijk nog een rede, wij zijn een persoonlijke makelaardij waar u als klant altijd voorop staat. Want dat zijn in het kort de belangrijkste kenmerken van ikwilvanmijnwoningaf.nl, hét makelaarskantoor dat uw huis in Limburg koopt! Vroeger ging de verkoop anders, maar nu is er ikwilvanmijnwoningaf.nl

Indien ook u uw woning in Limburg wilt verkopen? Nodig ons uit voor een vrijblijvende bezichtiging. Maar ook en vooral om te ervaren hoe prettig het dus is om uw huis in Limburg direct en zonder zorgen te verkopen. Want wij kopen huizen!

Review

“Wij hadden onze ouderlijke woning verhuurd aan studenten. Mijn zussen gingen er regelmatig poetsen. Maar op een gegeven moment waren we het gezeur van de huurders toch meer dan zat. Via internet kwamen we in contact met Ikwilvanmijnwoningaf.nl. We ontvingen een goed bod en waren het snel over de prijs eens. Correcte afwikkeling en bovendien zeer tevreden met de opbrengst.”

Fam. van Dam

Verkoper Ampèrestraat Eindhoven

De snelste manier om uw woning in Limburg te verkopen?

woning in Limburg verkopenTen eerste is het antwoord snel uw huis verkopen aan Ikwilvanmijnwoningaf.nl. Want u kunt uw huis met zekerheid verkopen, gratis en binnen 24 uur! “wij kopen huizen” en “huis in Heerlen verkopen” zijn niet voor niets zoekwoorden waar we hoog mee in de zoekresultaten willen staan. Wilt u ook direct zekerheid? Maak toch snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Afhankelijk van onze makelaar en de tijd, kunt u misschien uw huis vandaag verkopen! Want huizen kopen in Limburg is onze specialiteit en dat maken we waar. Ten tweede, indien wij interesse hebben in uw woning kan uw huis dus binnen 24 uur verkocht zijn. Dus zonder makelaarskosten, zonder stress en onzekerheid.

Samengevat willen wij uw woning graag zien, want alleen dan kan onze makelaar de woning onderwerpen aan een inspectie. Echter deze inspectie is geheel gratis, vrijblijvend én duurt slechts een uur. Kortom, gebaseerd op de uitkomsten van de inspectie doen we u een vrijblijvend bod. Maar doen wij altijd een bod? Neen, indien wij geen interesse hebben ontvangt u geen bod. Vervolgens kunt u uw huis direct verkopen als ons bod u bevalt.

Neem nu contact op om uw woning in Limburg te verkopen.

woning in Limburg verkopen

Mocht u echter vrijblijvend meer informatie wensen over de mogelijkheden met betrekking tot de verkoop van uw woning in Limburg? Want dat kan.  U kunt dus telefonisch contact opnemen. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen. De keuze is aan u. Wij helpen u graag verder, discreet eerlijk en vertrouwd. Kortom, wil u direct en zonder kosten, tijd en zonder stress uw woning in Limburg verkopen? Kies dan dus voor Ikwilvanmijnwoningaf.nl

Ma t/m Za 09.00 tot 19.00 uur

Wij bellen u graag terug!

💰  Het beste bod
💶 Geen bijkomende kosten
🤝 Notariële afwikkeling
🚚 Wij ruimen de inboedel op
😉 Geen verkoopstress
🕢 Flexibele oplevering