Verkoop uw huis aan IkWilVanMijnWoningAf

Wij bieden u een unieke oplossing. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Mevrouw Mathon (Tilburg):
Hiermee willen wij Leon nogmaals bedanken en onze tevredenheid uiten over de samenwerking! Na 10 maanden en twee makelaars te hebben gehad hebben wij ons huis in Tilburg eindelijk kunnen verkopen aan Ikwilvanmijnwoningaf.nl. Mijn woning was in slechte staat en we konden het onderhoud niet meer aan, maar jullie hebben het opgekocht EN voor de beste prijs! Hadden we Ikwilvanmijnwoningaf.nl maar meteen gebeld, het had ons veel ellende, tijd en geld bespaard.

Familie Cuppers (Enschede):
Vriendelijk, betrouwbaar en een fijn bedrijf, zo kan ik jullie best omschrijven. Ik kon met al mijn vragen bij jullie terecht, jullie hebben alle papieren voor mij geregeld en ik ben verlost van een hoop problemen! Dankzij Ikwilvanmijnwoningaf.nl kan ik beginnen aan een nieuwe start, bedankt daarvoor! We hadden ook een opkoper gebeld die in de krant stond maar die gaf geen dubbeltje voor ons huis. Wij zijn blij dat Leon Janssen van Ikwilvanmijnwoningaf.nl ons huis heeft gekocht. Bedankt!!

Hans Lippens (Breda):
Ik heb mijn huis in Breda recent verkocht en ik kan eerlijk zeggen dat alle afspraken en beloftes zijn nagekomen. Het voorschot werd meteen betaald via de notaris en de verkoop ging gewoon vanzelf. Jullie doen echt wat jullie beloven, en over jullie aanbevolen notaris in Breda ben ik ook zeer tevreden \o/

Fam. Oudheusden (Berkel Enschot):
Wij zijn bijzonder tevreden over jullie werkwijze. Na enkele opkopers te laten komen gaven jullie toch de beste prijs.

Linda Nieuwenhuis (Gorinchem):
Na het erven van mijn ouderlijke woning samen met mijn zus heeft het pand 3 jaar lang leeggestaan, waardoor het moeilijk werd om deze op de particuliere markt te verkopen. Plaatselijke makelaars konden ons geen zekerheid geven. En we waren bang voor vernielingen door de jeugd uit de buurt, ja je weet maar nooit met een leegstaand huis. Maar na 1 telefoontje via het internet was alles opgeklaard binnen de 48 uur. Kan het nog steeds niet geloven dat het verkopen van een huis zo snel kan gaan 😉

Dhr. Frissen (Maastricht):
Bedankt Leon dat je mijn appartement direct hebt gekocht. Je hebt het netjes geregeld voor me. Ik zal zeker reclame voor je maken!

Neem contact op

Vraag gratis een bod aan op uw woning

Aan ons verkopen

Wij kopen direct uw woning. U heeft 100% zekerheid bij de verkoop van uw huis.