Al 15 jaar actief met
het aankopen van
woningen

Wie zijn wij en wat kunnen we voor u betekenen?

Onafhankelijk en werkzaam in heel Nederland. Dankzij een sympathieke manier van zaken doen, een goede naam bij makelaars en notarissen. Vanaf het begin wisten woningverkopers al snel de weg naar Ikwilvanmijnwoningaf.nl te vinden. Wij in staat om op ieder moment snel en slagvaardig op te treden en het beste bod uit te brengen op aangeboden woningen. Helderheid en openheid van zaken leidt volgens ons tot meer betrokkenheid en vertrouwen bij onze klanten, en daar voelen wij ons prettig bij.

Ikwilvanmijnwoningaf.nl onderscheidt zich door een daadkrachtige en correcte manier van zaken doen. Zeer discreet en respectvol gaan we om met uw privacy. Maar ook betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen dan ook altijd voor duidelijkheid en zekerheid. Zo worden alle afspraken steeds door de notaris vastgelegd.

Wij zijn flexibel, met ons kunt u alle kanten op. De enige voorwaarde is dat de prijs voor uw woning voor ons interessant en realistisch moet zijn. We bespreken graag met u alle opties en mogelijkheden die het beste bij uw persoonlijke situatie passen. Neem voor meer informatie kosteloos en vrijblijvend contact met ons op.

Aan ons verkopen

Wij kopen direct uw woning. U heeft 100% zekerheid bij de verkoop van uw huis.

w

Informeer nu naar het beste bod