Binnen 1 week uw garagebox verkopen

Het beste bod komt van ikwilvanmijnwoningaf

Doe direct een aanvraag

Meld Jouw Garagebox Nu Aan

Het beste bod op jouw garagebox? En binnen 1 week jouw garagebox verkopen? Dat kan aan ikwilvanmijnwoningaf.nl, dé makelaar die zelf garageboxen koopt. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij de ideale koper van jouw garagebox(en). Zonder gedoe je garagebox verkocht!

Meld gratis je garagebox te koop aan

Daarna beoordelen wij je garagebox 

Binnen 24 uur weten wij of we je box kopen

Door ons gekochte woningen

garagebox verkopen

Aangekocht

Villastraat 81

Schiedam

Type  Tussenwoning

Kamers  1 Slaapkamer, 1 bad

Status  Verkocht

garageboxen verkopen

Aangekocht

Stegelenstraat 15

Oirsbeek

Type  2 onder 1 kapwoning

Kamers  3 Slaapkamers, 1 bad

Status  Verkocht

garagebox verkopen

Aangekocht

Spurkstraat 4

Liempde

Type  Woonboerderij

Kamers  3 Slaapkamers, 1 bad

Status  Verkocht

Google-reviews

Wij hadden een huurhuis aangeboden gekregen en wilden snel van ons huis af. Leon heeft ons goed en snel geholpen een betrouwbaar persoon

van mijn huis af

Roel van Alphen

Mijn ervaringen met ikwilvanmijnwoningaf.nl zijn heel positief. Meteen een prettige en professionele indruk gekregen. Er werd snel gehandeld, waren goed bereikbaar, afspraken werden correct en snel afgehandeld. Het is gelukkig een hele zorg minder om je huis op deze manier te verkopen. Wij zochten naar een betrouwbare huis opkoper, nou die hebben wij met ‘ik wil van mijn woning af’ gevonden. Bovendien ook een hele goede prijs ontvangen, mijn complimenten

huis verkopen limburg

Anja de Laat

ervaringen ik wil van mijn woning af

“Wij hebben ons ouderlijk huis in Geleen verkocht aan ikwilvanmijnwoningaf.nl. Alles is naar wens verlopen en komen alle afspraken na. Alles is goed en snel afgehandeld. Ik kan het iedereen aanraden om met ze in zee te gaan. Zeer tevreden”

je huis verkopen

Marco Kamphuis

ervaringen

In 1 week je garagebox verkopen

Bij ikwilvanmijnwoningaf.nl © realiseren wij ons dat de verkoop van je garagebox een grote zorg kan zijn. De verkoop van een garagebox is namelijk niet iets wat je dagelijks doet, dus hoe pak je dit het beste aan? Je kunt kiezen voor een makelaar maar hier zitten toch wel nadelen aan. Een makelaar zal je geen zekerheid geven over hoe lang de verkoop van jouw garagebox gaat duren. Bovendien krijg je geen enkele garantie dat je garage ook daadwerkelijk verkocht wordt en voor welke prijs.

Maar ook bij een huis verkopen duurt het hele verkooptraject duurt soms maandenlang. Daarnaast zit je vast aan contracten en kun je ondertussen wel reclame- en advertentiekosten betalen. Het komt er dus op neer dat je kosten maakt terwijl je geen verkoopgarantie krijgt. En als je de garagebox zelf probeert te verkopen dan kan de telefoon gaan rinkelen en hebt u een grote kans dat diegene die naar uw woning informeert geen echte potentiële koper is.

Leeg of in verhuurde staat

Uit ervaring weten wij immers wat het is om garageboxen te verhuren. Maar daar zitten nogal wat haken en ogen aan. Als je (een) losse garagebox(en) verhuurt dan is de verhuur hiervan in beginsel belast met btw. De btw voorbelasting op de investeringen en onderhoudskosten met betrekking tot deze garagebox(en) kun je verrekenen met de af te dragen btw. Als je geen btw in rekening brengt aan particulieren wordt de ontvangen huur geacht ‘inclusief btw’ te zijn.

Daarnaast maakt het ook een groot verschil of dat de garagebox wordt verhuurt met of zonder energie aansluiting. Want dan is het steeds goed opletten wie je in de garagebox toelaat. Ook voor verkoop verhuurde garageboxen kunt u bij ik wil van mijn woning af terecht. En gelet op de relatief lage huurprijzen is het misschien een betere optie om de garagebox direct te verkopen aan ikwilvanmijnwoningaf.nl ©. Kortom, garagebox verkopen en/of ik wil van mijn garagebox af. 

ik wil van mijn garagebox af

Wij bieden jou het snelste en veiligste verkoopproces voor je garagebox. En dat niet alleen want wij bieden je ook de handvatten die andere kopers je doorgaans niet kunnen bieden. Denk dan bijvoorbeeld aan de 100% verkoopzekerheid die wij garanderen. Ook een aanbetaling op de koopsom is bij ons mogelijk zodat je bijvoorbeeld meteen geld in handen krijgt om alvast de eerste verhuiskosten te betalen. Kortom, ik wil van mijn woning af © biedt je vele voordelen die andere kopers je niet bieden.

Dus of het nu gaat om een gewone- of snelle verkoop, een erfenis of echtscheiding. Aan ons kun je jouw garagebox snel verkopen, discreet en met een gerust hart. Schroom niet want Ik wil van mijn woning af © koopt immers alle soorten garageboxen, in iedere woonplaats, in elke staat, door heel Nederland. Om ook snel hét beste bod op jouw garagebox te ontvangen meld je je garagebox nu aan via ons online contactformulier.

Garagebox verkopen voordelen

eerst je huis snel verkopen tips

Geen kosten bij verkoop

0% courtage

Eerst ik wil van mijn woning af

Aanbetaling mogelijk

voorschot op de koopprijs

snel je huis verkopen dus

Ruim 20 jaar ervaring

en betrouwbaar

eerst je huis snel verkopen tips

Geen kosten bij verkoop

0% courtage

Eerst ik wil van mijn woning af

Aanbetaling mogelijk

voorschot op de koopprijs

snel je huis verkopen dus

Ruim 20 jaar ervaring

en betrouwbaar

dus je huis snel verkopen

Gratis het beste bod

binnen 2 dagen

omdat wij een makelaar zoeken

Persoonlijk contact

met onze makelaar

bovendien direct je woning verkopen

Wij helpen u graag verder

dus je huis snel verkopen

Gratis het beste bod

Binnen 2 dagen

omdat wij je huis snel kopen

Persoonlijk contact

met onze makelaar

Wij kopen garageboxen in heel Nederland

Na een snelle beoordeling ontvang je direct een bod op jouw garagebox.

garagebox verkopen in Nederland

Neem contact met ons op

  info@ikwilvanmijnwoningaf.nl

  Merendreef 2 Valkenswaard

Google beoordeling

beleggingspanden verkopen doe je zo