Selecteer een pagina

Ruim 20 jaar ervaring

ik wil van mijn woning af .nl biedt jou het snelste verkoopproces voor je woning. Wij realiseren ons dat de verkoop van je huis een grote zorg kan zijn. Bij een gewone verkoop weet u immers niet of uw woning  wel verkocht wordt en voor welke prijs. Een periode van onzekerheid, stress en frustratie breekt aan.

Maar wij hebben dé oplossing voor al die onzekerheden. Hoe wij dit doen? Heel simpel; wij kopen uw huis! En doordat wij elke dag op de hoogte blijven van de situatie van de woningmarkt door heel Nederland, weten wij precies wat het beste bod is op jouw huis.

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij een solide partij die huizen koopt rechtsreeks van particulieren. Want wij streven er naar om eigen woning bezitters zoals jij, die hun huis bij ons te koop aanbieden, tegemoet te komen met het hoogste bod. 

Ervaar ook hoe een zorgeloze verkoop voelt. Neem gerust de proef op de som en verkoop ook jouw woning direct aan ons zonder kosten en onzekerheden. Want via ‘ik wil van mijn woning af’ verkoop je je huis binnen 2 dagen! Kortom, kies voor zekerheid in een onzekere tijd! Bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op,
we helpen je graag verder!

Eerst verhuizen naar een huurwoning van woonstichting

1. Aanmelden

Vul het aanvraag formulier in zodat we samen een bezichtiging kunnen inplannen

Eerst verhuizen naar een huurwoning van woonstichting

2. Afspraak

Wij bekijken of je woning voldoet aan onze criteria. Zo ja, dan ontvang je het beste bod, jij beslist

zo krijgt u het beste bod op je huis

3. Verkocht

Ga je akkoord dan wordt een koopakte opgesteld. Via de notaris krijg je de netto koopsom gestort