Ruim 20 jaar ervaring

Die krijg je niet zomaar. Ik wil van mijn woning af zorgt al jaren voor vertrouwen en biedt het snelste verkoopproces voor jouw woning. Wij weten dat de verkoop van je huis een grote zorg kan zijn. Bij verkoop via een makelaar of tussenpersoon weet je immers niet of jouw woning verkocht wordt en voor welke prijs.

Zoek je snel zekerheid en bespaar je liever de stress van continu heen-en-weer bellen, huisbezoeken en weken wachten? Dan hebben wij dé oplossing. Die is namelijk simpel; wij kopen jouw huis! En doordat wij elke dag op de hoogte blijven van de situatie van de woningmarkt door heel Nederland, weten wij precies wat het beste bod is op jouw huis.

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij een solide partij die huizen koopt rechtstreeks, dus zonder tussenpartijen koopt. Wij streven er naar om eigen woning bezitters zoals jij, die hun huis bij ons te koop aanbieden, tegemoet te komen met het hoogste bod. We komen onze afspraken na en regelen alles netjes bij de notaris. 

Ervaar zelf hoe een zorgeloze verkoop voelt. Neem gerust de proef op de som en verkoop ook jouw woning direct aan ons zonder kosten en zonder onzekerheden. Bij ik-wil- van-mijn-woning-af verkoopt jouw woning al binnen 1 week!

Eerst verhuizen naar een huurwoning van woonstichting

1. Aanmelden

Vul het aanvraag formulier in zodat we je woning kunnen beoordelen

Eerst verhuizen naar een huurwoning van woonstichting

2. Afspraak

Als jouw woning voldoet aan onze criteria maken we snel een afspraak

zo krijgt u het beste bod op je huis

3. Verkocht!

Hebben we na bezichtiging nog interesse dan ontvang je een bod, jij beslist