Selecteer een pagina

Zorgeloos je huis verkopen

snel
je huis verkopen

Je huis verkopen kan heel wat gedoe opleveren. Het begint al bij het inschakelen van een dure makelaar, een lange periode van stress en onzekerheid. Ikwilvanmijnwoningaf.nl neemt al deze zorgen graag voor je uit handen. Want aanmelden doe je binnen 5 minuten en binnen 24 uur hoor je of wij je huis willen kopen. Bij interesse ontvang je vrijblijvend een serieus bod. Onze verkoopservice is snel, gemakkelijk en gratis zodat jij jouw woning snel kunt verkopen. Verkoop je huis direct aan Ikwilvanmijnwoningaf.nl.

Uw huis verkopen?

huis verkopenEr zijn in Nederland 7,8 miljoen woningen te vinden, waarvan 4.386.769 koopwoningen. Dit maakt het kopen van een woning verreweg de populairste woonvorm. Maar er kunnen tal van oorzaken zijn waarom jij jouw huis zou willen verkopen.

Als gevolg van de overwaarde op je huis vindt je het misschien tijd voor een rijker leven en kies je voortaan eerder voor een huurwoning. Of is het onderhoud van je huis echter teveel van het goede? Wellicht ben je opzoek naar een gelijkvloerse woning, of heb je een huis met veel achterstallig onderhoud waar je vanaf wilt? Wij hebben ook interesse in lelijke en slecht onderhouden huizen.

Bij het verkopen van je huis moet je er rekening mee houden dat je een goede en betrouwbare makelaar in de arm neemt. Je huis verkopen kost doorgaans veel tijd, stress en geld. Wij helpen je van al deze zorgen af. Hoe wij dit doen? Heel simpel. Wij kopen je huis. Maar ook uw beleggingspand verkopen doet u via ikwilvanmijnwoningaf.nl.

Bij ikwilvanmijnwoningaf.nl krijgt u de beste prijs voor uw onroerend goed.

je huis verkopen aan ons

In 6 stappen uw huis verkopen aan ikwilvanmijnwoningaf.nl. Wij helpen u graag verder. Lees meer over onze werkwijze.

Aanmelden

Vul de vragen op ons contact formulier zo nauwkeurig mogelijk in en verzend online, voor een snelle en reële beoordeling van uw aanvraag.

In behandeling

Onze makelaar beoordeelt uw aanvraag. Indien uw woning interessant voor ons is nemen we contact met u op. We plannen met u een afspraak voor bezichtiging.

Voorbereiding

Na uw aanmelding gaan we ons verder oriënteren op uw woning en beoordelen of uw woning in aanmerking komt voor directe aankoop door ons.

Binnen 24 uur

We streven er naar om binnen 24 uur te beslissen of we uw huis willen kopen. Bij interesse ontvangt u altijd direct of uiterlijk binnen 24 uur reactie.

Ons bod

Bij interesse ontvangt u van ons een vrijblijvend voorstel. Uiteraard kunt u daar ook rustig over nadenken. Maar u kunt het bod ook meteen accepteren. 

100% verkocht

Komen wij met u tot een overeenstemming over de prijs en dergelijke, dan wordt alles notarieel vastgelegd en is uw woning met 100% zekerheid verkocht!

Ervaar de snelle verkoop aan ons

wij
kopen
uw huis

Geen kosten
Het beste bod
Alles via notaris
Persoonlijk contact
Geen verkoopstress

REVIEWS VAN KLANTEN

Al deze mensen en hun reviews bestaan echt en hebben met ons gewerkt. Zij willen hun ervaring graag met u delen. 

“Alles is naar wens verlopen en ze komen alle afspraken na. Ik kan het iedereen aanraden om met ze in zee te gaan. Zeer tevreden!”

Tanja Zelis

Verkoper, Eikenlaan Geleen

“Fijn dat we onze woning snel konden verkopen. Leon doet wat hij zegt. Alles is perfect verlopen. Bedankt voor de goede zorg”.

F. de Laat

Verkoper, Eindhovenseweg Valkenswaard

“Meteen een prettige en goede indruk van Leon. Hij komt rustig, betrouwbaar en deskundig over, niet opdringerig of wat dan ook. Dankjewel Leon

Mevrouw Mathon

Verkoper, Bijsterveldenlaan Tilburg

“Van Leon ontvingen we een goed bod en waren het snel onderling eens. Correcte afwikkeling en zeer tevreden met de opbrengst.”

Familie van Dam

Verkoper, Ampèrestraat Eindhoven

Benieuwd naar de waarde van uw huis? Laat ons vrijblijvend een
bod uitbrengen.

wILT U OOK snel verkopen
het beste bod?

Verkoop uw huis binnen 1 week. Ontvang zonder enige verplichting een bod, gratis! Want wij helpen u graag verder.