Veelgestelde vragen
Kopen jullie huizen in heel Nederland?

Ja, wij zijn actief in heel Nederland.

Maar ons huis staat al te koop bij een makelaar?

Zelfs als je huis al te koop staat bij een makelaar of bij een bemiddelaar kunt u je huis bij ons aanbieden. Wij zullen nooit – zonder overleg met u – met je makelaar contact opnemen. 

Zijn wij bij jullie ergens toe verplicht?

Nee,  u bent nergens toe verplicht. Want alle (aan)biedingen dienen alleen als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Wij maken het voorbehoud dat een koop- of verkoop niet eerder tot stand komt dan na wederzijdse rechtsgeldige ondertekening van een door ons kantoor opgestelde koopovereenkomst.

Kunnen wij nog een tijdje blijven wonen?

Alles is met ons bespreekbaar, elke situatie is verschillend en voor elk probleem is er wel een oplossing.

Is achterstalling onderhoud een probleem?

Indien je woning veel of weinig achterstallig onderhoud heeft is dat geen enkel probleem voor ons. U kunt je woning gewoon bij ons aanbieden. Wij kopen ook huizen met achterstallig onderhoud.

Kunnen wij ons verhuurde huis ook aanbieden?

Ja dat is uiteraard ook mogelijk. Wij kopen namelijk woningen in verhuurde staat en/of (oud) studentenhuizen of beleggingspanden direct aan. Eventuele problemen met de huurders lossen we zelf op.

Inboedel achterlaten is dat ook mogelijk?

Ja u kunt de hele inboedel achterlaten. Wij voeren je overtollige spullen allemaal netjes voor u af. Een huis dient bij de sleuteloverdracht normaliter leeg en bezemschoon te zijn. Maar als u bijvoorbeeld geen hulp, zin of tijd hebt kan dat een probleem vormen. Daarom bieden wij ook op dit punt uitkomst. Want bij huissnelverkopen.nl bieden wij u die mogelijkheid wel om de spullen die u niet meer nodig hebt achter te laten.